Κάθε φορά και διαφορετική, κάθε στιγμή κι αλλιώτικη ... 

η δημιουργικότητα μας με ανεξάντλητο τρόπο και ιδιαίτερη έμπνευση και ρυθμό θέλει και μπορεί να σας δώσει μια ξεχωριστή τελειότητα για την δική σας χαρά.

   Μια εξαιρετική ομάδα, που με την εμπειρία της καταγράφει όλες τις μοναδικές και ιδιαίτερες στιγμές σας,  με στόχο, το πρωτότυπο, το

διαφορετικό, το ξεχωριστό αποτέλεσμα της καταγραφής αυτής της μέρας.

   Το μυστικό μας είναι το πάθος μας, το ερέθισμα μας είναι η δημιουργία, το κίνητρο μας είναι οι «εξετάσεις» που καλούμαστε να δώσουμε κάθε φορά. Γιατί η κάθε φορά έχει την ένταση και την αγωνία της «πρώτης φοράς»!

Η ημέρα του γάμου σας και η βάπτιση του μωρού σας αποτελούν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

   Η προετοιμασία, η οργάνωση είναι για σας μια μακρόχρονη διαδικασία, που κάθε λεπτομέρεια θέλει να είναι καθορισμένη στην εντέλεια. Από την επιλογή της εκκλησίας μέχρι την δεξίωση. Μοναδικές απλές κι ανθρώπινες στιγμές για μοναδικές αναμνήσεις.

   Τέτοιες που σαν την στιγμή του γάμου σας ή την βάπτιση του παιδιού σας θέλετε να μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή σας!

Γι’ αυτό είμαστε Εδώ!

    Με πολλά χρόνια εμπειρία την φωτογράφιση και κινηματογράφηση στον γάμο και στην βάπτιση, με μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων, που ξεχωριστά ο κάθε ένας θέλει με τον τρόπο του να αποδώσει το άριστο στην δουλειά του, με πρωτότυπες καινοτόμες ιδέες και προτάσεις και με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, θέλουμε να είμαστε κοντά σας, για να δημιουργήσουμε μαζί το πιο όμορφο album με τις φωτογραφίες σας και την πιο όμορφη κινηματογραφική ιστορία, από την χαρά και τις αναμνήσεις σας.


Μιχάλης Κελαϊδής φωτογράφος : 

Έχοντας διανύσει στην πορεία της ζωής του όλο σχεδόν το φάσμα της φωτογραφίας από το ασπρόμαυρο έως το έγχρωμο film, από το ρετούς στο αρνητικό έως το Photoshop έχει καταξιωθεί και εξελιχθεί στο χώρο της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης γάμου και βάπτισης, στοιχεία που υπηρετεί πιστά και με πάθος έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή ομάδα που με δημιουργικότητα και έμπνευση αποδίδει ιδιαίτερα και πρωτότυπα αποτελέσματα.

Zeta Charou φωτογράφος : 

Οι σπουδές στην φωτογραφία και η εμπειρία της στον χώρο σε μια δεκαετή διαδρομή εξέλιξε και την ολοκλήρωσε σε μια επαγγελματία που η ξεχωριστή της ματιά δημιουργούν και αποδίδουν μοναδικά συναισθήματα βασισμένη στο χρώμα και τους φωτισμού που κάνουν την δουλειά της ιδιαίτερη και καινοτόμα. Εξαιρετική στον δημιουργικό σχεδιασμό του αποτελέσματος των album που κάθε φορά εκπλήσσει με τα αποτελέσματα της.

Μαριάννα Σπυριδάκη κινηματογραφιστής :

Κινηματογραφιστής από το 2005. Παράλληλα με την φωτογραφία και τον κινηματογράφο σπούδασε interior design. Έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές ταινίες μικρού μήκους την κέρδισε η κινηματογράφηση του γάμου και της βάπτισης που δραστηριοποιείται από το 2010 με διακριτούς τίτλους στο μοντάζ και την επεξεργασία