Κωνσταντίνος & Πόπη

 

Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του όταν έφτασε μπροστά στον Κωνσταντίνο … σαν κινηματογραφική ταινία που σε δυο δευτερόλεπτα έβλεπε το αγγελούδι που κρατούσε στην αγκαλιά του μωράκι μεταλλάχτηκε σε μια υπέροχη γυναίκα που όρισε την αφοσίωση της στον αγαπημένο της …

Ήταν το δάκρυ του μπαμπά της …

Από μια τέτοια οικογένεια δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το να καμαρώσουμε δυο υπέροχους ανθρώπους.

Τον Κώστα και την Πόπη που αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης στον Άγιο Δημήτριο.

Δεν έλαμπαν απλά οι δυο τους, έλαμπαν γύρω τους δυο εξαιρετικές οικογένειες που έδωσαν απλόχερα το στίγμα της φιλοξενίας τους και της περηφάνιας τους.

Να ζήσετε αγαπημένα μας παιδιά καλοτάξιδοι στην ομορφιά της ζωής σας !!!

 


Μαριάνθη και Δημήτρης
 
 

Ένα ζεστό Σάββατο του Οκτώβρη, στον Άγιο Νικόλαο στην Γλυφάδα, καταγράψαμε την αφετηρία μιας νέας οικογένειας, με παρακαταθήκη τον έρωτα, την αγάπη, τον σεβασμό, την επικοινωνία και το χαμόγελο, που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη και την Μαριάνθη.

Δεν θα μπορούσαν να μην λάμπουν και οι δυο, τόσο από ομορφιά, όσο και από κέφι και διάθεση, μιας και πολύ αγαπημένοι άνθρωποι κοντά τους, συντρόφευαν αυτήν την εξαιρετική στιγμή τους.

Το κτήμα Ναϊάς, φιλοξένησε το πάρτι τους, σε ένα γλέντι, που καμαρώσαμε δυο υπέροχους ανθρώπους!!!

Κι επειδή, τίποτα δεν τελειώνει τόσο απλά με μας, μια ηλιόλουστη μέρα καταγράψαμε στην βόρεια Εύβοια, τον νυφικό επίλογο του wedding-dress, με ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Να ζήσετε αγαπημένοι μας φίλοι!!!

 
 
 
 
 

Μαρίλια
 
 
Εκεί στον τόπο που από γενιά σε γενιά η όμορφη οικογένεια της Αργυρώς και του Χρήστου μεγάλωσε και προόδευσε στην φιλόξενη εκκλησία του χωριού μας τον Άγιο Νικόλαο η Μαρίλια μια δροσερή μέρα του Μαγιού ήρθε στους κόλπους της εκκλησίας και απέκτησε το όνομα της. Μπορεί να τρόμαξε από τις πολλές και τρυφερές αγκαλιές των παππούδων και των φίλων μας, άλλα ήταν μια πριγκίπισσα με τα όλα της !!! Στολίδια και ουρδουνιές συνόδευσαν την πανέμορφη εικόνα της βάφτισης της μαζί με ένα παραδοσιακό κέρασμα στο «Παρθεναγωγείο» που το χαρήκαμε σαν πάρτι όλοι μας. Να μας ζήσει η πριγκίπισσα μας και να την καμαρώνουμε πάντα
 
 

Παύλος & Αντιόπη
 
 


Ήταν έρωτας με την «πρώτη» ματιά. Σε κάθε στιγμή της φωτογράφισης του Παύλου και της Αντιόπης θαυμάζαμε και καμαρώναμε δυο πολύ ευτυχισμένους ανθρώπους. Η αρχοντική τους απλότητα μας συγκίνησε, η ομορφιά και η ευγένεια που τους χαρακτηρίζει αποτυπώθηκε ολότελα στην υπέροχη ημέρα του γάμου τους. Τους αφιερώσαμε στιγμές και ενέργεια που μας την επέστρεψαν στο πολλαπλάσιο και κάθε στιγμή τους την απολαύσαμε. Από το pree μέχρι το next μόνο διασκεδάζαμε και γελούσαμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την χαρά που μας χαρίσατε

 
 

 

Στέλιος & ΖαχαρούλαΗ ευτυχία τους περίσσευε η χαρά τους ξεχείλιζε κι οι φίλοι τους και οι καλεσμένοι όλοι, τους χειροκρότησαν με την καρδιά τους! Ο Στέλιος και η Ζαχαρούλα διάλεξαν το κτήμα «ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ» για να επιβεβαιώσουν έναν υπέροχο έρωτα που ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν. Η ομορφιά της νύφης συναγωνιζόταν την υπέροχη αύρα που ανέδυε η ατμόσφαιρα και το κέφι. Ένα γλέντι που δεν τέλειωσε ποτέ κι ένας φαντασμαγορικός χορός που ξεσήκωσε τους πάντες. Τους άξιζαν τα καλλίτερα κι ο επίλογος με ένα next day στην Άνδρο που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές κι εικόνες.

 
 
 

 

Αποστόλης & Μαρία

 
 Ένας υπέροχος συνδυασμός παράδοσης με την νύφη να απολαμβάνει τα τραγούδια του γάμου από τους συγγενείς και φίλους της κι ένας Αποστόλης με άγχος και αγωνία να περιμένει στην εκκλησία να την σφίξει στην αγκαλιά του. Εξαιρετικές στιγμές από όμορφες εικόνες στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Ανθούσα που απόλαυσαν οι δικοί τους και οι φίλοι τους. Μαρία και Αποστόλη εκτός από πολύ όμορφοι, η μοναδικότητα που μας χαρίσατε με το event στην δεξίωση σας θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους φίλους. Εξ άλλου τι του πρέπει ενός τέλειου γάμου; Δυο πολύ όμορφοι άνθρωποι μια ξεχωριστή παρέα με πολύ κέφι και ζωντάνια κι ένα γλέντι που το καταγράψαμε και το διακρίναμε για την χαρά και την τρέλα του. Να ζήσετε και να χαμογελάτε πάντα.

 

Η βάπτιση του Χρήστου

 Στο δάσος Χαϊδαρίου, μια ηλιόλουστη Κυριακή, μπορεί ο Μιχαλάκης να έβλεπε όλο το ενδιαφέρον του κόσμου στον αδελφούλη του, αλλά βρήκαμε εύκολα τον τρόπο να τον κάνουμε κι αυτόν πρωταγωνιστή στην βάπτιση του Χρηστάκη μας. Μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τρυφερότητα και πολύ αγάπη στόλισαν πανέμορφα την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και οι πολλοί φίλοι τους, απόλαυσαν τον «Βενιαμίν» της οικογένειας να παίρνει το όνομα του!!!

Ο Χρήστος λοιπόν μας έκλαψε πολύ λίγο αλλά η τρυφερή αγκαλιά της νονάς του της Άντζυ τον νανούρισε και τον χαλάρωσε υπέροχα.

Σας ευχαριστούμε Γιώργο και Αρετή για την τιμή που μας κάνατε να είμαστε κοντά σας και για την εμπιστοσύνη σας να χαρείτε τις αναμνήσεις σας από την ομάδα του Photo-Γραφώ !!

 

 

Βασίλης & Μιμή
 
 

Ο Βασίλης και η Μιμή : ένας υπέροχος συνδυασμός πραγμάτων μέσα στα Χριστούγεννα που επέλεξαν τον Άγιο Νεκτάριο να ενώσουν τις καρδιές τους και τις ζωές τους δυο παιδιά που είναι αληθινά «μαζί» και δεν ξέρουν τι σημαίνουν οι λέξεις εμπόδια και δυσκολίες, οργάνωσαν έναν υπέροχο γάμο με πολύ αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η ατμόσφαιρα της εκκλησίας ήταν μοναδική που χαρήκαμε την φωτογράφιση τους. Ακόμα πιο υπέροχα όμως ήταν η εξαιρετική ατμόσφαιρα και κέφι που μας πρόσφεραν στο Varkiza resort exclusive με πολύ κέφι και διάθεση. Να ζήσετε αγαπημένοι μας φίλοι ….

 
 

 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ : ένας Ψηλορείτης στην κολυμπήθρα
Κρητίκαρος με το κρουσσάτο και το στιβάνι του !!

Ένας υπέροχος τύπος, ένας υπέροχος άνθρωπος ο Λευτέρης μας που με χαρά και χαμόγελο έγινε Χριστιανόπουλο με τις ευχές πολλών φίλων στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Ένα κρητικόπουλο που καμαρώνουν οι γονείς και οι παππούδες του.

Μια υπέροχη αξία για αυτήν την καταπληκτική οικογένεια …  

“Να ζήσει ο νεοφώτιστος και να γενεί μεγάλος
και να 'χει χάρες διαλεχτές να μην τις έχει άλλος”

 

 
 
 

Μανώλης & Ιωάννα

 
 


Απορώ πως αυτό το κορίτσι αντέχει την πλάκα του την τρέλα του το πείραγμα του που δεν έχει τελειωμό !!! Κι όμως αυτό τα αγόρι έκτος από την λατρεία και την αδυναμία του στην Ιωάννα του οργάνωσε μαζί της μια υπέροχη στιγμή που ζήσαμε στην Αγία Παρασκευή με τους υπέροχους τρελούς φίλους του να του κάνουν καζούρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ούτε που μας επηρέασε το ψιλόβροχο στην φωτογράφιση στο πάρκο και στην δεξίωση γιατί η ευτυχία ξεχείλιζε από τα μάτια αυτών των δυο παιδιών. Ο Μανώλης και η Ιωάννα μας χάρισαν πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές τους αλλά και πολύ κέφι στην δεξίωσή τους. Να ζήσετε αγαπημένοι μας φίλοι.

 

Κωνσταντίνος & Ροζαλία
 


Αν πρέπει να δώσουμε τον ορισμό της αγάπης, αυτός θα ήταν η ιστορία του Κώστα και της Ρόζας. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το σύμπαν συνωμότησε με τέτοιο τρόπο, που απολύσαμε ξεσηκωθήκαμε και κυρίως συγκινηθήκαμε, με έναν υπέροχο γάμο, αλλά και με έναν ατελείωτο ξεχωριστό και μοναδικό χορό που δεν είχε ξαναγίνει  …

Η διάθεση και η ενέργεια περίσσευε στην φωτογράφηση την επόμενη μέρα που δύο ακούραστοι και τρελά ερωτευμένοι έδωσαν όλη του την αύρα και το χαμόγελο  …

Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτήν την μοναδική εμπειρία Κωνσταντίνε και Ρόζα  … Να ζήσετε και η ευτυχία να είναι μόνιμα και ολότελα «φιλενάδα» της ζωής σας …

 
 

 
Η βάπτιση του Νικόλα
 Ο πιο γελαστός τύπος του κόσμου!!! Βαφτίσαμε τον Νικόλα στην Κοίμηση της Θεοτόκου στο Γαλάτσι και το μόνο δάκρυ που διακρίναμε ήταν της Ελευθερίας που καμάρωνε και ήταν περήφανη για το αντράκι της. Τα ίδια συναισθήματα κι απ τον μπαμπά μας τον Θανάση αλλά και η ξεχωριστή αγκαλιά της νονάς μας της Χριστίνας ήταν ο κωδικός της γαλήνης και της ηρεμίας του Νικόλα μας. Τον χαρήκαμε τον απολαύσαμε και του ευχόμαστε να είναι καλότυχος γερός και υπέροχος πάντα στην ζωή του!!!

 


 
Οδυσσέας & ΜάριοςΟ Οδυσσέας βαφτίστηκε μια ανοιξιάτικη Κυριακή στην Αγία Ειρήνη. Μια καταπληκτική οικογένεια που διάλεξε το πάρκο του Βεΐκου να κάνουμε τρυφερές και όμορφες εικόνες με τα αγγελούδια τους. Ο Μάριος φρόντιζε και πρόσεχε τον μικρό όπως αρμόζει στον «μεγάλο» αδερφό και η περηφάνια με την χαρά ξεχείλιζε από την ματιά του μπαμπά και της μαμάς. Να μας ζήσει ο μικρός Οδυσσέας και να τον καμαρώνουμε πάντα!!!