Η χημεία δεν είναι απαραίτητα στο λεξιλόγιο μας μόνο ανακάτεμα υγρών, φίλτρα και σκοτεινός θάλαμος, αλλά κυρίως μια υπέροχη σχέση ανάμεσα σε σας και σε μας, γι’ αυτό και οι εικόνες μας έχουν λάμψη και ζωντάνια, διάθεση και τρέλα … Είναι το αποτέλεσμα μιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης που δημιουργεί αυτή την χαλαρότητα και την άνεση μπροστά τον φακό μας.  

 
 
prev next
 
 

Οι προτάσεις μας για τον γάμο σας

 

1.   Pre-wedding

Η συνεργασία μας για τον γάμο σας, ξεκινά από την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, για ένα πολύ όμορφο και εξαιρετικό αποτέλεσμα, που θέλουμε να έχει σαν αφετηρία την φωτογράφιση σας πριν τον γάμο, για να μπορέσουμε να έχουμε μια χαλαρή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα μας, αλλά κυρίως, για να αποκτήσουμε ένα σημαντικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε στον γάμο σας.

Η πρόταση μας είναι, προκειμένου να έχουμε πολύ όμορφες φωτογραφίες σας για να φτιάξουμε το βιβλίο ευχών, να κάνουμε μαζί υπέροχες βόλτες στην παλιά Αθήνα και στην θάλασσα ή ακόμα αν θέλετε στο Αττικό πάρκο και στο allou fun park, για να δημιουργήσουμε ότι πιο όμορφο, προκειμένου να κρατήσετε για πάντα αυτή την εμπειρία και τις εικόνες σας συνοδευμένες με τρυφερές ευχές, που πρόκειται να γράψουν οι φίλοι σας ενώ, ταυτόχρονα θα έχετε ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους σας!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : Πλάκα-Πάρκο Φλοίσβου-Allou fun park-Αττικό Άλσος-Άλσος Συγγρού-Βοτανικός Κήπος-Δάσος Πάρνηθας-Εθνικός Κήπος-Αίγινα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 

a. WISHES-BOOK: digital photo-book 24X30 &  digital photo-book 28X35!

b. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: φωτογραφίες 10Χ15 με ένα ευχαριστήριο λογότυπο για όλους τους καλεσμένους στην δεξίωση σας!  

c. FOLDER : ένα τετρασέλιδο digital έντυπο με εικόνες σας και ένα ευχαριστήριο κείμενο για τους γονείς σας που θα το δώσετε στην δεξίωση σας!

d. ΚΑΜΒΑΣ : ένας καμβάς με την πιο όμορφη εικόνα σας ή σύνθεση εικόνων σας από το pree-wedding πάνω στο καβαλέτο μας συνοδευόμενο με το «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ» σε διάσταση 130Χ80 cm!2. Κινηματογράφηση για την δημιουργία video-clip
Ταυτόχρονα μαζί με την φωτογράφιση, θέλουμε να δημιουργήσουμε και να γυρίζουμε κινηματογραφικές σκηνές από τις υπέροχες στιγμές σας στην βόλτα μας, την καθημερινότητα σας και τις τρυφερές σκηνές μεταξύ σας, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί ένα video clip, που θέλουμε να το προβάλουμε στην δεξίωση σας λίγο πριν την είσοδό σας.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μέσα, για δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που όχι μόνο θα ενθουσιάσει, αλλά θα ξεσηκώσει και θα εντυπωσιάσει με την δράση σας και την αγάπη σας … θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα κινηματογραφικά μας μέσα και κυρίως ένα ευφάνταστο σενάριο που με την δημιουργικότητα του μοντάζ, θα αποτυπώσει μοναδικές στιγμές από σας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : video clip 4 λεπτών σε professional projection

Υ.Γ το video clip θα σας παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο και θα συμπεριληφθεί και στο video του γάμου σας.  3. Φωτογράφιση στην πρόβα      νυφικού

Φωτογράφιση στην πρόβα του νυφικού, που θέλουμε να κρα-τήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις σας από την χαρά και την εμ-πειρία αυτή είτε μαζί με τις φίλες σας είτε μαζί με τους δικούς σας !

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : φωτογράφιση στην προτελευταία ή τελευταία πρόβα του νυφικού σας που θα συμπεριλάβουμε στις εικόνες μας για το wishes book

4. Φωτογράφιση στην πρόβα του κουστουμιού

Φωτογράφιση στην πρόβα στο κουστούμι μας, που θέλουμε να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις σας από την χαρά και την εμπειρία αυτή !

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : φωτογράφιση στην τελευταία πρόβα για το κουστούμι σας που θα συμπεριλάβουμε στις εικόνες μας για το wishes book

5. Παιδικές φωτογραφίες

Θα σας ζητήσουμε, να συγκεντρώσετε από το αρχείο σας, πολλές παιδικές σας και όχι μόνο φωτογραφίες, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε, ένα πολύ όμορφο video clip από το παρελθόν σας … την ιστορία σας … και αγαπημένες σας εικόνες και σκηνές, που θα προβληθεί στο κρεβάτι σας, ή ακόμα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα επί πλέον βιβλίο ευχών, αποτελούμενο από την ιστορία σας, το παρελθόν σας και τις πολύ όμορφες ασπρόμαυρες παιδικές σας αναμνήσεις!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : video clip 4 λεπτών σε professional projection

WISHES-BOOK: digital photo-book 24X30 & digital photo-book 28X35


6. Liflet A4 για τους καλεσμένους σας

Η ιστορία σας, οι εικόνες σας, και η περιγραφή του γάμου σας σε ένα υπέροχο τρίφυλλο έντυπο για τους καλεσμένους σας μαζί με την ιστορία του χωριού σας και της οικογένειας σας που μπορούμε να μοιράσουμε είτε στον γάμο είτε στην δεξίωση!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : 3σέλιδο liflet για όλους τους καλεσμένους διπλωμένο Α4

7. Μια υπέροχη καντάδα

Μια τρελή παρέα αγοριών κατηφορίζει στην γειτονιά της νύφης τραγουδώντας κι όταν βρεθεί κάτω από το σπίτι της με πολύ ρυθμό και ένταση της τραγουδά παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια …

Αρχηγός ο γαμπρός μας που η ματιά του συναντιέται με την ματιά του κοριτσιού μας και η τρυφερότητα η έκπληξη και ο έρωτας ξεχειλίζει … ένα ατέλειωτο πάρτι που δεν θέλει να τελειώσει κι οι ήχοι των φίλων μας και της παρέας μας στολίζει την βραδιά τόσο υπέροχα …

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : στην καντάδα μας μπορεί έκτος των άλλων να μας συνοδέψει και ο σαξοφωνίστας μας και εμείς θα καταγράψουμε τόσο κινηματογραφικά όσο και φωτογραφικά όλη την παράσταση .
 
 

8. Φωτογράφιση και video
στο κρεβάτι

Έχοντας στολίσει το σπίτι σας με πολύ όμορφες φωτογραφίες, είμαστε κοντά σας λίγη ώρα πριν προσέλθουν οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας, για να αρχίσουμε τις λήψεις μας από τον χώρο σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Όταν έχουν έρθει όλοι, μπορούμε να περάσουμε για το στρώσιμο του κρεβατιού με πολλές πολλές εικόνες.

Όταν ολοκληρώσουμε αυτή την διαδικασία και βγάλουμε όμορφες φωτογραφίες με τους φίλους μας και τους γονείς μας, περνάμε όλοι στο σαλόνι σας και στην τηλεόραση του σπιτιού σας, προβάλουμε το video clip με τις παιδικές σας φωτογραφίες.

Η επόμενη στιγμή μας, είναι η προβολή του video clip που έχουμε γυρίσει στην βόλτα μας και στις στιγμές μας …
Αφού έχετε εισπράξει το χαμόγελο και το χειροκρότημα από τους καλεσμένους σας, εμείς συνεχίζουμε τις λήψεις μας από το πάρτι πια, που έχετε στο σπίτι σας αυτή την πολύ όμορφη μέρα σας …!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό photo-book με εικόνες από το κρεβάτι σας είτε να το συμπεριλάβουμε στο τελικό σχέδιο για το album του γάμου σας και η κινηματογράφηση θα συμπεριλήφθει στο τελικό video του γάμου σας
 
 

9. Day-before …
φωτογράφιση και κινηματογράφηση

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο σας, σ’ ένα πολύ όμορφο μέρος, που θα διαλέξουμε μαζί και θέλουμε να είναι αγαπημένο σας με στιγμές από αναμνήσεις και χαρές, θα γυρίσουμε ένα video που θα έχει εικόνες … πολλές εικόνες, από αυτή την στιγμή σας αλλά κυρίως, θέλουμε να έχει μια κουβέντα μαζί σας, για την ζωή σας, τις αναμνήσεις σας, τα όνειρά σας και την προετοιμασία του γάμου σας τις δυσκολίες και τα παράδοξα αποτυπώνοντας όλες τις χαρές των στιγμών σας.

Είναι ένα πολύ όμορφο video ζωής, για τις μοναδικές και πιο όμορφες στιγμές της πορείας σας μέχρι τον γάμο σας που θέλουμε να κρατήσετε ζωντανή κάθε στιγμή της αγάπης σας και των ονείρων σας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : 

α:Θέλουμε να επιλέξετε αγαπημένα σημεία και μέρη που οι αναμνήσεις σας είναι έντονες και σημαντικές αλλά κυρίως συνυφασμένες με τα υπέροχα συναισθήματα σας!

b: είναι μια μοναδική κινηματογράφηση σε μορφή mpeg4 που είναι μόνο για σας και θα σας παραδοθεί μαζί με την ολοκληρωμένη κινηματογράφηση του γάμου σας!


10. Η προετοιμασία του γάμου     σας στην νύφη

Έφτασε η μεγάλη μέρα της ζωής σας. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά σας σε κάθε στιγμή και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την προετοιμασία σας.

Έτσι λοιπόν αρκετή ώρα πριν την τελετή του γάμου σας, είμαστε εκεί για τα κρατήσουμε ζωντανές τις στιγμές της … αγωνίας σας, τόσο με φωτογραφίες όσο και με την κινηματογραφική μας κάμερα.

Στιγμές σας από το μακιγιάζ, το χτένισμα, το ντύσιμο, τους καλεσμένους, και η χαρά στο σπίτι σας θέλουμε να μείνουν και να είναι ανεξίτηλες!

 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : μπορείτε να επιλέξετε είτε μόνο την φωτογράφιση, είτε μόνο την κινηματογράφηση, είτε και τα δύο, που θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης κινηματογράφησης του γάμου σας και φωτογραφικά θα είναι ο πρόλογος του τελικού σχεδίου του album του γάμου σας.

11. Η προετοιμασία του γάμου     σας στον γαμπρό

Οι φίλοι του γαμπρού και οι πλάκες μεταξύ τους στο ντύσιμο του θέλουμε να τις καταγράψουμε με φωτογραφίες και με την κινηματογραφική μας κάμερα αλλά και η χαρά και η ευτυχία από τους γονείς και τους δικούς του, μαζί με το γλέντι στο σπίτι θέλουμε να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι από την εικόνες μας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : μπορείτε να επιλέξετε είτε μόνο την φωτογράφιση, είτε μόνο την κινηματογράφηση, είτε και τα δύο, που θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης κινηματογράφησης του γάμου σας και φωτογραφικά θα είναι ο πρόλογος του τελικού σχεδίου του album του γάμου σας.

12. Κινηματογράφηση & φωτογράφιση του γάμου με drone

Εναέριες κινηματογραφικές λήψεις με καταπληκτικές εικόνες από την εκκλησία και την αναμονή του γαμπρού. Πλάνα από τους καλεσμένους και το τοπίο και φυσικά τον ερχομό της νύφης.

Τέλος η αποχώρηση σας μετά τον γάμο και στην συνέχεια στην δεξίωση σας με εκπληκτικές εικόνες από ψηλά που θα σας ενθουσιάσουν και θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή εικόνα στο σύνολο της κινηματογράφησης του γάμου σας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : μπορείτε να μας ζητήσετε σε ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αρχείο όλες τις λήψεις μας με το drone και οι πιο σημαντικές θα συμπεριληφθούν στην τελική μορφή της κινηματογράφησης του γάμου σας   

13. Ο Γάμος σας

Ο στολισμός, η εκκλησία, οι μπομπονιέρες, τα παρανυφάκια, η προετοιμασία της τελετής, η αναμονή του γαμπρού, είναι στιγμές που δεν αφήνουμε να μας ξεφύγει τίποτε από τις λήψεις μας. Στην διαδικασία της τελετής, θέλουμε και μπορούμε όσο το δυνατόν να είμαστε διακριτικοί αφήνοντας το μυστήριο να το απολαύσετε σε όλο το μεγαλείο του.  

Οι εικόνες μας θέλουν να είναι από πολλές έως υπερβολικά πολλές. Θέλουμε το υλικό σας, να είναι και να έχει όχι μόνο όλες σας τις στιγμές, αλλά και τις στιγμές των δικών σας και των φίλων σας.

Μετά το τέλος του μυστηρίου θα καλύψουμε όλο το χαιρετισμό των καλεσμένων σας θα βγάλουμε τις οικογενειακές φωτογραφίες σας μαζί με την κινηματογράφηση μας.

Είναι θα λέγαμε η μοναδική στιγμή, που θα πρέπει να παρέμβουμε και να καθορίσουμε τον τρόπο λήψης, έτσι ώστε να μην ξεχαστεί κανείς, αλλά κυρίως να μην δυσαρεστηθεί κανείς.

Στην συνέχεια να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες δικές σας, που εκεί θα «απαιτήσουμε», να μην στηθείτε, αλλά η χαλαρότητα σας και η χαρά σας να αποτυπωθεί στις εικόνες μας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση του γάμου σας είναι το σημαντικότερο υλικό για την δημιουργία του album σας και την τελική μορφή της κινηματογράφησης που έχετε την επιλογή να καλυφθεί είτε με δύο φωτογράφους είτε με δύο κινηματογραφικές κάμερες !

14. Φωτογραφίες μετά την τελετή του γάμου στην εκκλησία

Αμέσως μετά την τελετή του γάμου σας, θα είμαστε κοντά σας, για αρκετές φωτογραφίες στην εκκλησία ή σε έναν όμορφο χώρο στην εκκλησία.

Θέλουμε να σας δούμε πια χαλαρούς από την ένταση της τελετής, για να αποθανατίσουμε αυτές τις στιγμές της χαράς σας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : ανάμεσα στον γάμο και στην δεξίωση θέλουμε να φυλακίσουμε με τους φακούς μας την ευτυχία και την χαρά σας σε χρόνο που είναι αρκετός για να είμαστε συνεπείς στην είσοδο στην δεξίωση μας
 
 

Η δεξίωση σας 

φωτογράφιση και κινηματογράφηση

 
15. Welcome

Κοντά στο welcome drink, θα βρίσκεται η μεγάλη αφίσα σε καμβά διάστασης 130Χ80 με το «καλώς ήρθατε» που θα καμαρώσουν όλοι οι καλεσμένο μας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : η σύνθεση του καμβά βρίσκετε στην δεξίωση σας μια μέρα πριν τον γάμο σας είτε από μας είτε από σας είτε το έχουμε παραδώσει στην υπεύθυνη για τον στολισμό μας.

16. Βιβλίο ευχών 

Κοντά στο welcome drink, θα βρίσκετε το «ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ» που θα προσκαλέσουμε να γράψουν ευχές όλοι οι καλεσμένοι σας. Όταν καθίσουν όλοι οι φίλοι σας στα τραπέζια τους και εμείς θα επιμεληθούμε το «βιβλίο ευχών» να περάσει από όλα τα τραπέζια ώστε οι ευχές των φίλων σας να είναι όσο πιο πολλές είναι δυνατόν.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : το βιβλίο ευχών βρίσκετε στην δεξίωση σας μια μέρα πριν τον γάμο σας είτε από μας είτε από σας είτε το έχουμε παραδώσει στην υπεύθυνη για τον στολισμό μας.

17. Ευχαριστήριες κάρτες

Όταν οι καλεσμένοι σας καθίσουν στο τραπέζι τους, εκεί θα βρουν μπροστά τους μια ευχαριστήρια φωτογραφία σας, για την παρουσία τους κοντά σας αυτήν την μοναδική ημέρα.

Οι ευχαριστήριες φωτογραφίες είναι δέκα ή και περισσότερες ώστε να είναι διαφορετικές στον κάθε καλεσμένο μας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : οι ευχαριστήριες κάρτες βρίσκονται στην δεξίωση σας μια μέρα πριν τον γάμο σας είτε από μας είτε από σας είτε το έχουμε παραδώσει στην υπεύθυνη για τον στολισμό μας.

18. Liflet A4 διπλωμένο
    τρίφυλλο

Το liflet μας έχουμε την δυνατότητα να βρίσκετε στο τραπέζι των καλεσμένων μας, εφ’ όσον δεν το έχουμε μοιράσει την τελετή του γάμου μας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : το liflet μας βρίσκεται στην δεξίωση σας μια μέρα πριν τον γάμο σας είτε από μας είτε από σας είτε το έχουμε παραδώσει στην υπεύθυνη για τον στολισμό μας.

19. Video clip

Όταν πια έχουν προσέλθει όλοι οι καλεσμένοι μας στην δεξίωση και εσείς έχετε φτάσει στον χώρο, αλλά δεν έχετε μπει ακόμα μέσα, σε μια γιγαντοοθόνη με τον projector μας, θα προβάλουμε το video clip, που έχουμε γυρίσει μαζί … στο τέλος του video clip σε συνεννόηση και συνεργασία με τον dj θα αφήσουμε την τελευταία σκηνή σας να είναι ο προπομπός της φαντασμαγορικής εισόδου σας εν μέσω χειροκ-ροτημάτων … για να ξεκινήσει η δεξίωση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : η προβολή του video clip έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε την προβολή του σε τρία διαφορετικά σημεία της δεξίωσης μας.

Α. ακριβώς πριν την είσοδό σας στην δεξίωση

Β. με την είσοδό σας ενώ έχετε καλωσορίσει τους καλεσμένους και πριν καθίσετε στο τραπέζι σας έτσι ώστε να είστε παρόντες και να σας χειροκροτήσουν στο τέλος του.

Γ. λίγο πριν κόψετε την τούρτα σας


20. Είσοδος στη δεξίωση

Θα σας προτείνουμε μέσα στην έντονη μουσική να σας υποδεχτούν οι φίλοι σας και να τους καλωσορίσετε πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια στο κέντρο της πίστας.

Για κάποιον χρόνο που δεν θα είναι περισσότερος από τριάντα λεπτά θα σας αφήσουμε να χαλαρώσετε να σας σερβίρουν το φαγητό σας και μετά πρέπει να σηκωθούμε να χαιρετίσουμε τους καλεσμένους σας.

Θα σας συνοδεύουμε φυσικά στον χαιρετισμό σας, σε όλα τα τραπέζια των καλεσμένων σας.

Εκεί έχουμε την διάθεση και την δυνατότητα να κάνουμε πολλές φωτογραφίες με όποιους καλεσμένους θέλετε εσείς και φυσικά με όλους τους φίλους που κάθονται σε κάθε τραπέζι

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : σε όλη την δράση και δραστηριότητα αυτή θα καλύψουμε φωτογραφικά και κινηματογραφικά όλες σας τις στιγμές.

21. Folder για τους γονείς

θα σας ζητήσουμε να πάρετε στα χέρια σας τα δύο folder, που θα τα χαρίσετε στους γονείς σας.

Θα είναι για σας και κυρίως γι αυτούς, η πιο συγκινητική στιγμή που θα ζήσουν στο γάμο σας.

Είναι το μεγάλο σας «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σ’ αυτούς τους ανθρώπους, που καμαρώνουν όσο κανείς άλλος αυτή την στιγμή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : η επιλογή του χρόνου αυτής της στιγμής είναι ακριβώς μόλις τελειώσετε με τα χαιρετίσματα όλων των φίλων σας

22. Η τούρτα σας και ο χορός
    σας

Κόβοντας την τούρτα, έπεται ο πρώτος σας χορός, μπορεί να συνδυαστεί με μια πολύ δυναμική συμμετοχή των φίλων μας και σας προτείνουμε να έχουν προμηθευτεί όλοι οι καλεσμένοι sparkles που στο ημίφως θα δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στον χορό σας, διαφορετικά θα αφεθούμε στο χαμηλό φωτισμό του χώρου και να σας απολαύσουν οι δικοί σας και οι καλεσμένοι σας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : α: θα σας ζητήσουμε την τούρτα σας να την κόψετε μόνοι σας χωρίς την παρουσία κάποιου σερβιτόρου

b: την σαμπάνια πάλι θα σας προτείνουμε να την ανοίξει ο γαμπρός και να μην σταυρώσετε τα χέρια σας για να την πιείτε αλλά απλά να σηκώσετε τα ποτήρια σας να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας …


21. Εκτυπώσεις φωτογραφιών για τους καλεσμένους

Στην διάρκεια των χαιρετισμών με τους καλεσμένους σας η ομαδική φωτογραφία με κάθε τραπέζι που θα βγάλουμε θα τυπωθεί σε δέκα λεπτά σε διάσταση 13Χ18 για να την έχουν σε άμεσο χρόνο όλοι οι φίλοι σας.


22. Το γλέντι σας

Η συνέχεια μας, λίγο-πολύ γνωστή, το γλέντι και το πάρτι που θα ακολουθήσει, θα είναι για μας η ευκαιρία να καταγράψουμε, ότι πιο όμορφο ακολουθήσει αυτή την βραδιά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : ο χρόνος της φωτογραφικής και κινηματογρα-φικής εγγραφής της δεξίωσης σας ανάλογα με την συμφωνία μας μπορεί να παραταθεί για όσο χρόνο επιθυμείτε μετά από συνεννόηση μαζί μας.

23. Η φωτογράφιση Next-Day

Ο γάμος τέλειωσε … ξενυχτήσαμε και μετά από τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε, ήρθε η ώρα να βγάλουμε αληθινά τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες φωτογραφίες του γάμου σας …

Είναι η επόμενη ημέρα σας και χαλαρά το μεσημέρι πια, αφού έχετε απολαύσει τον πρωινό σας καφέ μπορούμε να απολαύσουμε την εξαιρετική εμπειρία της καλλιτεχνικής φωτογράφισης σας …

Ο προγραμματισμός μας βέβαια, μπορεί να ορισθεί έτσι ώστε η φωτογράφιση «next day» να γίνει σε διαφορετικό χρόνο αρκετές ήμερες αργότερα.

Θα σας προτείνουμε αυτή την εξαιρετική και μοναδική εμπειρία να την ζήσουμε μαζί σε υπέροχα μέρη που μπορούμε να απο-τυπώσουμε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : Πλάκα-Πάρκο Φλοίσβου-Αττικό Άλσος-Άλσος Συγγρού-Βοτανικός Κήπος-Δάσος Πάρνηθας-Εθνικός Κήπος-Αίγινα-Άνδρος-Ύδρα-Αγκίστρι-Κρύα Λιβαδειάς ή όποιο άλλο σημείο και μέρος επιθυμείτε και θέλετε.

 Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτή η μοναδική εμπειρία του next day να αποτυπωθεί σε ένα ξεχωριστό digital-book


24. Honey moon

Αν νομίζετε ότι με το next day τελειώσαμε κάνατε λάθος!!!!

Με πολύ χαρά και αγάπη σας περιμένουμε να χαρείτε την στιγμή του γάμου σας στο γαμήλιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε που πολύ θα χαιρόμασταν να ήμασταν κοντά σας να αποθανατίσουμε τις υπέροχες στιγμές αγάπης που θα ζήσετε, αλλά δεν πειράζει που δεν θα σας ακολουθήσουμε … εσείς, θέλουμε να μας φέρετε ότι «κλικ» κάνατε από το ταξίδι σας κι όλα τα αλλά αφήστε τα σε μας … θα απολαύσετε ένα αποτέλεσμα που θα είστε απόλυτα ενθουσιασμένοι κρατώντας για πάντα ζωντανό το «όνειρο» που ζήσατε τις μέρες του ταξιδιού σας!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : το honey-moon μπορεί να αποτυπωθεί σε όποιας μορφής και διάστασης album επιθυμείτε